dimarts, 23 d’octubre del 2012

Qui ets tu?


Per la classe de petit grup de COED havíem de descriure i fer una fotografia a una companya. Jo vaig escollir descriure a la Mireia.

Fotografia

                                                                        imatge pròpia

Descripció

Noia de vint-i-dos anys. De Mataró. El seu nom és Mireia Bastús. És una noia bastant alta i de constitució prima. Té els cabells rossos, llargs i llisos.  La seva pell és, més aviat tirant a  morena.  Els seus ulls són grans, foscos i brillants.
El seu caràcter és molt bo. És una persona que sempre està somrient i de bon humor. També és molt familiar i amiga dels seus amics. És una persona molt sociable ja que vagi on vagi sempre parla amb algú. És molt curiosa. Li agrada viatjar arreu del món i veure les diferents cultures i els diferents costums. El seu lloc preferit és Nova York.
Quan era petita va tenir una mala experiència amb un gos i des de llavors no li agradaven però, un dia van regalar-li un i, des d’aleshores li encanten i no podria viure sense ell. El gos es diu Leo.
El seu esport preferit és la gimnàstica artística. Ha rebut classes de gimnàstica artística i, també ha fet classes a nens més petits durant cinc anys. També ha treballat com a hostessa a l’AVE. El trajecte que acostumava a fer era Barcelona-Madrid. Alguns dels seus hobbies són escoltar música, sortir a donar una volta amb els amics i anar al cine. 


Reflexió
Aquest exercici hem va costar una mica ja que en aquest moment encara no la conec gaire i, per tant no sabia que dir d’ella. Però, tot i això hem va servir per conèixer-la així com per a posar en pràctica el que havíem aprés a la classe teòrica. Per una altra banda també hem va costar ja que jo no sóc una persona a la que li agradi escriure i, per tant, trobar les paraules i la manera de lligar les coses va ser una mica complicat però penso que me’n vaig sortir bastant bé. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada