dimarts, 25 de setembre del 2012

El bon comunicador


A la classe de COED de petit grup vam fer un exercici que consistia en que cadascú escollir a un personatge públic el qual per ell fos un bon comunicador o comunicador eficaç. Jo vaig escollir en Josep Cuní i les raons per les quals el vaig escollir van ser:
  •           Explica molt detalladament.
  •           Argumenta
  •           Sap portar molt bé el programa
  •           Sap escoltar
  •           Té un discurs elaborat

A continuació vam posar en comú els diferents personatges i raons per les quals s’havien escollit i els personatges que van sortir van ser:

Matías Prats, Per Guardiola, Cristian Gàlvez, Manel Fuentes, Albert Om, Joel Joan, Kilian Jornet, Eduard Punset, Pablo Motos, Bibiana Vallvé, Josep Lobató, Wyoming, Carlos Sobera, Pilar Rahola, Susana Griso, Sara Carbonero, Tomàs Molina i Ana Blanco.
Un cop feta aquesta posada en comú podem dir que la majoria de personatges surten a la televisió, la majoria són homes, la majoria són periodistes i quasi tots utilitzen les xarxes socials.

I les raons comunes per les quals hem escollit aquests personatges són que la majoria utilitzen el humor, saben escoltar, tenen una bona gesticulació i expressió i coneixen el contingut.

A continuació us adjunto un vídeo d'un gran comunicador, Sir Ken Robinson el qual podríem dir que és un BON COMUNICADOR. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada